Živý webový magazín s čerstvými správami, ktoré využijete doma, v práci, na cestách aj na dovolenke. Čítajte, dozvedajte sa nové veci a kráčajte s dobou.
Nie je zelený čaj ako zelený čaj
Nie je zelený čaj ako zelený čaj

Nie je zelený čaj ako zelený čaj

Ráno. Zobudíte sa. Dáte variť vodu. Zovrie kanvica. Vy si zalejete zelený čaj. Pri čítaní novín, časopisov alebo inej dobrej literatúry si pochutnávate na výbornom zelenom čaji. Po pokojnom rannom rituáli môže začať hektický a náročný deň. No, deň bez tohto rituálu nestojí za to. Ste ako vykoľajený. Stále vám ide v hlave to, že ste nestihli svoju pokojnú rannú chvíľku. Neviete sa s tým zmieriť. Rituály a zvyky sú jednoducho veľmi podstatné.

zelený čaj

Ak vám váš zelený čaj už ide hore krkom, no zároveň je to jediný čaj, ktorý vám chutí, máme pre vás výborné riešenie. Vyskúšajte matchu. Čo to je? No predsa matcha latte cenou veľmi výhodná.

Aké skryté účinky obsahuje okrem tých, čo poznáte zo zeleného čaju?

  • Okrem klasickej chuti zeleného čaju sa v tomto drinku ukrýva aj iná chuť, ktorá ho ešte viac spríjemní. Pri každom dúšku tohto čaju pocítite aj karamel a kokos. Tým sa stáva výnimočne chutný a výnimočný.
  • Na výrobu čaju si použité len tie najkvalitnejšie lístky zeleného čaju a to sú tie horné a najjemnejšie. Tých je najmenej a práve preto sú kvalitou oveľa vyššie než tie ostatné. Vzácnejšie než ostatné. Aby bola zaručená kvalita, tak sa tieto lístky zbierajú iba ručne a nie strojovo.
  • Pomleté sú lístky klasickým spôsobom. Na žulových kameňoch. Tým vzrastá jedinečnosť chuti tohto nápoja.

lístky zeleného čaju

  • Takýto starostlivý postup zberu lístkov zabezpečuje, že takýto zber je na stopercent ekologický a v súlade s prírodou. Využívame tak prírodné zdroje, ktoré nám príroda dáva k dispozícii. Nemôže byť nič lepšie ako naplno využívať takéto zdroje. Je to udržateľné a podporujúce prírodu.
  • Keďže je to zelený čaj, stále je zachovaná zelená farba. Nielen toho prášku, ale aj nápoja, ktorý nám z prášku vznikne.
  • Navyše ho môžete použiť aj na pečenie, varenie alebo čisto ako nápoj. Prípadne si z neho môžete vyrobiť miešaný nápoj. Kreativite sa medze nekladú.